Головною особливістю цього салату є наявність в якості основного інгредієнта яловичого мови. З великою впевненістю можна говорити про те, що таке блюдо припаде до душі любителям субпродуктів. У процесі приготування салату можна використовувати як маринований мову, так і вареної.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листовий салат – 4 шт.
  • Яловичий язик – 3 скибочки
  • Цибуля маринований – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 0.5 шт.
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Сир Пармезан – 20 гр.
  • Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з язиком і маринованою цибулею, беремо листя салату, гарненько промиваємо під струменем проточної води, нарізаємо.

Червону цибулину очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями, заливаємо оцтом, додаємо до нього цукор і відправляємо маринуватися.

Промиваємо помідор, потім нарізаємо шматочками.

Тепер займемося яловичим язиком. Його необхідно нарізати тонкими смужками.

З’єднуємо всі інгредієнти в салатник. Додаємо до загальної маси, натертий твердий сир, французьку гірчицю, спеції. Все заправляємо майонезом.

Наш салат готовий!

Салати з язиком Салати з яловичим язиком