Головною особливістю цього салату є наявність в якості основного інгредієнта яловичого мови. З великою впевненістю можна говорити про те, що таке блюдо припаде до душі любителям субпродуктів. У процесі приготування салату можна використовувати як маринований мову, так і вареної.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листовий салат – 4 шт.
- Яловичий язик – 3 скибочки
- Цибуля маринований – 1 шт.
- Помідори свіжі – 0.5 шт.
- Майонез – 1,5 ст. л.
- Сир Пармезан – 20 гр.
- Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з язиком і маринованою цибулею, беремо листя салату, гарненько промиваємо під струменем проточної води, нарізаємо.
Червону цибулину очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями, заливаємо оцтом, додаємо до нього цукор і відправляємо маринуватися.
Промиваємо помідор, потім нарізаємо шматочками.
Тепер займемося яловичим язиком. Його необхідно нарізати тонкими смужками.
З’єднуємо всі інгредієнти в салатник. Додаємо до загальної маси, натертий твердий сир, французьку гірчицю, спеції. Все заправляємо майонезом.
Наш салат готовий!
Салати з язиком Салати з яловичим язиком