Для різноманітності можна приготувати на вечерю дуже смачний і ситний салат з язиком і маринованими грибами. Головний інгредієнт салату, мова – делікатесний продукт, який легко засвоюється організмом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 80 гр.
  • Яловичий язик – 400 гр.
  • Картопля – 3 – 4 шт.
  • Гриби мариновані – 300 гр.
  • Огірки – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля зелена – пучків
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з язиком і маринованими грибами просто! Мова відваріть в підсоленій воді з лавровим листом. В залежності від ваги продукту, у вас на це може піти близько двох годин. Після чого, занурте його в крижану воду, так легше буде зняти з нього шкірку. Наріжте мова невеликими шматочками.

Картоплю відварити в мундирах, остудіть, очистіть і наріжте.

Болгарський перець промийте, очистіть внутрішність від перегородок і насіння, м’якоть наріжте смужками.

Огірки промийте, наріжте соломкою.

Мариновані гриби наріжте при необхідності. Зелену цибулю дрібно порубаєте ножем.

Змішайте всі інгредієнти в мисці, заправте майонезом, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з язиком Салати з яловичим язиком