Для різноманітності можна приготувати на вечерю дуже смачний і ситний салат з язиком і маринованими грибами. Головний інгредієнт салату, мова – делікатесний продукт, який легко засвоюється організмом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 80 гр.
- Яловичий язик – 400 гр.
- Картопля – 3 – 4 шт.
- Гриби мариновані – 300 гр.
- Огірки – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля зелена – пучків
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з язиком і маринованими грибами просто! Мова відваріть в підсоленій воді з лавровим листом. В залежності від ваги продукту, у вас на це може піти близько двох годин. Після чого, занурте його в крижану воду, так легше буде зняти з нього шкірку. Наріжте мова невеликими шматочками.
Картоплю відварити в мундирах, остудіть, очистіть і наріжте.
Болгарський перець промийте, очистіть внутрішність від перегородок і насіння, м’якоть наріжте смужками.
Огірки промийте, наріжте соломкою.
Мариновані гриби наріжте при необхідності. Зелену цибулю дрібно порубаєте ножем.
Змішайте всі інгредієнти в мисці, заправте майонезом, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салати з язиком Салати з яловичим язиком