Закуска з яловичого мови з зеленню і помідорами черрі в сметано – імбирному дієтичному соусі – ситна, смачна і при цьому корисна. Це ошатне страву можна приготувати навіть на вечерю і не бояться погладшати, адже інгредієнти салату не заподіють шкоди фігурі, і навіть зроблять вас стрункіше. Час потрібно тільки на варіння мови, інша частина готування швидка.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Помідори черрі – 200 гр.
  • Яловичий язик – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Рукола – 150 гр.
  • Яйце – 3 – 4 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Імбир маринований – 30 гр.
  • Сметана 15% – 200 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з мовою і руколою гранично простий! Мова промийте і покладіть у воду разом з очищеним цибулею, часником та морквою, лаврушкой, сіллю і перцем. Відваріть до готовності (це займе приблизно 3-3,5 години) і відразу перекладіть в крижану воду, щоб було легше очистити його. Зніміть з нього шкуру.

мова Наріжте кубиками.

На сервірувальну тарілку покладіть вимиту і трохи обсушену рукколу.

Відваріть яйця очистіть від шкаралупи. Яйця наріжте невеликими шматочками різної форми, так вони будуть гарніше виглядати в страві. Викладіть мова та яйця на зелень.

Для салатної заправки з’єднайте сметану, соус і натертий імбир і збийте в блендері. Покришіть в соус кріп і розмішайте ложкою.

Акуратною цівкою полийте салат соусом.

Помідори промийте, розділіть ножем на половинки і красиво розкладіть на тарілці. В середині додайте ще пару листочків рукколи.

Посипте салат дрібно натертим пармезаном і викладіть в центрі квітка з четвертин черрі.

Приємного апетиту!

Салати з язиком Салати з яловичим язиком