Закуска з яловичого мови з зеленню і помідорами черрі в сметано – імбирному дієтичному соусі – ситна, смачна і при цьому корисна. Це ошатне страву можна приготувати навіть на вечерю і не бояться погладшати, адже інгредієнти салату не заподіють шкоди фігурі, і навіть зроблять вас стрункіше. Час потрібно тільки на варіння мови, інша частина готування швидка.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Помідори черрі – 200 гр.
- Яловичий язик – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Рукола – 150 гр.
- Яйце – 3 – 4 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Імбир маринований – 30 гр.
- Сметана 15% – 200 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з мовою і руколою гранично простий! Мова промийте і покладіть у воду разом з очищеним цибулею, часником та морквою, лаврушкой, сіллю і перцем. Відваріть до готовності (це займе приблизно 3-3,5 години) і відразу перекладіть в крижану воду, щоб було легше очистити його. Зніміть з нього шкуру.
мова Наріжте кубиками.
На сервірувальну тарілку покладіть вимиту і трохи обсушену рукколу.
Відваріть яйця очистіть від шкаралупи. Яйця наріжте невеликими шматочками різної форми, так вони будуть гарніше виглядати в страві. Викладіть мова та яйця на зелень.
Для салатної заправки з’єднайте сметану, соус і натертий імбир і збийте в блендері. Покришіть в соус кріп і розмішайте ложкою.
Акуратною цівкою полийте салат соусом.
Помідори промийте, розділіть ножем на половинки і красиво розкладіть на тарілці. В середині додайте ще пару листочків рукколи.
Посипте салат дрібно натертим пармезаном і викладіть в центрі квітка з четвертин черрі.
Приємного апетиту!
Салати з язиком Салати з яловичим язиком