Салат зі смаженими маслюками – дуже смачне блюдо для всієї родини! Вдале поєднання смажених маслюків, картоплі, червоного цибулі та болгарського перцю робить це блюдо просто дивовижним смаком. Проста і одночасно оригінальна закуска зможе підкорити не тільки близьких, але і гостей за святковим столом.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Маслюки свіжі – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Цибуля червоний – 0,5 головок
  • Картопля – 2 – 3 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат зі смаженими маслюками? Картоплю промити і запекти в духовці протягом 35-40 хвилин до готовності (при температурі 180 градусів).

Доки картопля запікається, підготуйте гриби. Маслюки ретельно промийте і обсмажте на сковороді з рослинним маслом протягом 15-20 хвилин.

Готову картоплю остудіть, очистіть і дрібно поріжте. Перекладаємо нарізану картоплю в салатник.

Очищаємо і подрібнюємо червоний лук. Додаємо його до картоплі.

Болгарський перець промийте, вирізати плодоніжку і вийміть насіння. Сам перець поріжте невеликими скибочками. Додайте перець в салатник до решти інгредієнтів.

Після цього викладаємо в салатник смажені маслюки. Заправляємо Салат оливковою олією і приправляємо сіллю. Все перемішуємо. Салат зі смаженими маслюками готовий!

Приємного вам апетиту!

Картопля з маслюками Як приготувати маслюки - рецепти