Смачний і пікантний салат по-корейськи зі свіжих кабачків все припаде до смаку любителям гострої і пікантною їжі. Ця проста закуска легко готується і підходить до страв з м’яса і риби, а також в якості самостійно страви. Спробуйте!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки (невеликі) – 2 шт.
- Морква – 1 – 2 шт.
- Часник – 3 – 4 головки
- Оцет яблучний 6% – 3 ст. л.
- Приправа для корейської моркви – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Як приготувати салат зі свіжих кабачків по-корейськи? Кабачки промийте і, при необхідності, очистіть від шкірки.
Наріжте кабачки соломкою або натріть на тертці для корейської моркви.
Часник очистіть, подрібніть і додайте до кабачка.
Очистіть моркву, після чого натріть на тертці для корейської моркви і обсмажте в сковороді з рослинним маслом.
З’єднайте в мисці кабачки та моркву, а потім додайте спеції і оцет, сіль з цукром і перемішайте всі разом. Накрийте салат плівкою і приберіть на кілька годин в холодильник перед подачею.
Новости