Смачний і пікантний салат по-корейськи зі свіжих кабачків все припаде до смаку любителям гострої і пікантною їжі. Ця проста закуска легко готується і підходить до страв з м’яса і риби, а також в якості самостійно страви. Спробуйте!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки (невеликі) – 2 шт.
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Часник – 3 – 4 головки
  • Оцет яблучний 6% – 3 ст. л.
  • Приправа для корейської моркви – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Як приготувати салат зі свіжих кабачків по-корейськи? Кабачки промийте і, при необхідності, очистіть від шкірки.

Наріжте кабачки соломкою або натріть на тертці для корейської моркви.

Часник очистіть, подрібніть і додайте до кабачка.

Очистіть моркву, після чого натріть на тертці для корейської моркви і обсмажте в сковороді з рослинним маслом.

З’єднайте в мисці кабачки та моркву, а потім додайте спеції і оцет, сіль з цукром і перемішайте всі разом. Накрийте салат плівкою і приберіть на кілька годин в холодильник перед подачею.

Новости