Ще один варіант легкого салату з свіжих кабачків вам пропонується приготувати за цим рецептом. Готуємо з часником і базиліком. Заправити салат оливковою олією і лимоном. У вас вийде відмінна закуска до м’ясних і рибних страв, тільки для салату візьміть молоді та з ніжною шкіркою кабачки.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки (молоді) – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Базилік свіжий – за смаком
- Лимонний сік – за смаком
- Масло оливкове – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Перець чилі – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з свіжих кабачків простий у приготуванні! Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для приготування салату. Кабачок і базилік помийте. Часник почистіть і дрібно порубаєте ножем. Відіжміть сік лимона, розрізавши його на половинки.
Кабачок овочечисткою або спеціальною теркою наріжте на довгі тоненькі слайсы і перекладіть їх в красиву салатницю.
По своєму смаку полийте кабачкові слайсы соком лимона і оливковим маслом. Зверху салат посипте сіллю і перцем. Кінчиками пальців салат акуратно перемішайте, щоб на пошкодити слайсы.
Салат зі свіжих кабачків готовий. Декоруйте його скибочкою лимона і зеленню і можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Новости