За пропонованим рецептом ви просто й швидко приготуєте ніжний і смачний десерт. Щоб тісто не осіло, воно готується в останню чергу, а спочатку нарізати груші і розігрівається духовка. Не кладіть у шарлотку груші м’якого сорту, буде каша.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Груша – 400 гр.
  • Борошно – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Яйце – 4 шт.

Процес приготування:

Що ж потрібно для простого рецепту приготування шарлотки з грушами? Помийте груші і наріжте їх на середні кубики. Відразу увімкніть духовку на 200°С.

В посуд для замішування тіста розбийте яйця, насипте до них цукор і добре збийте міксером. Потім, до збитим яйцям насипте просіяне на сито борошно і замісіть тісто до однорідного стану.

Застеліть деко шматочком спеціального паперу і змастіть її рослинним маслом. На деко налити замішане тісто.

Поверх тіста викладіть шматочки нарізаною груші.

Випікайте шарлотку з грушами в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Зубочисткою перевірте готовність випічки. Спечену шарлотку трохи охолодіть, вийміть з форми і, нарізавши на порційні шматочки, подайте до столу.

Приємного апетиту!

Новости