Готувати сало – справжнє задоволення! Основу такого ласощі становить правильно підібрані спеції. Тоді сало вийде в міру солоним і пряним і стане відмінною закускою для святкового і сімейного столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 500 гр.
  • Часник – 80 гр.
  • Перець чорний горошок – 20 шт.
  • Лавровий лист – 5 гр.
  • Вода – 1 л
  • Сіль – 120 гр.
  • Перець червоний мелений – 20 гр.
  • Кріп – 20 гр.

Процес приготування:

Рецепт сала в розсолі гарячим способом з часником гранично простий! Сало ріжемо на прямокутні шматочки середнього розміру.

Часник чистимо від луски і ділимо його на часточки.

простерилизованную банку викладаємо сало, зубчики часнику, лавровий лист, перець горошком і кріп.

Воду кип’ятимо розчиняємо в ній сіль і червоний мелений перець.

Заливаємо окропом сало і закриваємо кришкою.

Залишаємо сало в такому вигляді на 6-7 днів. Потім зливаємо воду і кладемо сало в холод на кілька годин, щоб воно захолола.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником Засолювання сала з часником і перцем Сало з часником і перцем в банку Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в розсолі Як солити сало в розсолі з часником і спеціями