Готувати сало – справжнє задоволення! Основу такого ласощі становить правильно підібрані спеції. Тоді сало вийде в міру солоним і пряним і стане відмінною закускою для святкового і сімейного столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 500 гр.
- Часник – 80 гр.
- Перець чорний горошок – 20 шт.
- Лавровий лист – 5 гр.
- Вода – 1 л
- Сіль – 120 гр.
- Перець червоний мелений – 20 гр.
- Кріп – 20 гр.
Процес приготування:
Рецепт сала в розсолі гарячим способом з часником гранично простий! Сало ріжемо на прямокутні шматочки середнього розміру.
Часник чистимо від луски і ділимо його на часточки.
простерилизованную банку викладаємо сало, зубчики часнику, лавровий лист, перець горошком і кріп.
Воду кип’ятимо розчиняємо в ній сіль і червоний мелений перець.
Заливаємо окропом сало і закриваємо кришкою.
Залишаємо сало в такому вигляді на 6-7 днів. Потім зливаємо воду і кладемо сало в холод на кілька годин, щоб воно захолола.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Засолювання сала з часником і перцем Сало з часником і перцем в банку Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в розсолі Як солити сало в розсолі з часником і спеціями