Ароматне, ніжне, приголомшливо смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції і трави, від таких доповнень закуска вийде ще изумительнее! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 1 кг
  • Вода – 1 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний горошок – 5 – 6 шт.
  • Перець духмяний горошок – 5 – 6 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Сіль – 4 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт сала в розсолі з часником і спеціями смачний! Сало ріжемо прямокутниками однакового розміру так, щоб вони вміщалися в банку.

Часник чистимо і поділяємо на зубчики.

У воду засипаємо сіль, додаємо чорний і духмяний перець, а також лавровий лист. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, потім проварюємо ще 3 хв

Сало і зубчики часнику відправляємо в банки, заливаємо їх розсолом і накриваємо не дуже щільно кришкою. Залишаємо сало настоятися кімнатній температурі 2 доби, потім закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 4 дні.

Зливаємо воду і просушуємо сало, витримуємо в холодильнику 3-4 години.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником і перцем Сало в розсолі з часником в банку Сало з часником і перцем в банку Як засолити сало в банку Як засолити сало в розсолі Як засолити сало з прошарками м'яса