Ні для кого не секрет, що випічка в мультиварці виходить дуже пишною. Щоб приготувати смачну шарлотку в мультиварці на молоці, потрібно пам’ятати про те, що всі інгредієнти повинні бути приблизно однієї температури.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Яблука – 1 шт.
- Сіль – 0,2 ч. л.
- Розпушувач тіста – 7 гр.
- Цукрова пудра – для посипання
- Масло вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
Готувати шарлотку на молоці в мультиварці легко! Молоко влийте в каструлю і підігрійте його до кімнатної температури на повільному вогні або в мікрохвильовій печі. Додайте до нього соняшникова олія, перемішайте.
розбийте Яйця в миску, додайте в неї сіль і збийте їх міксером до однорідної консистенції. Потім додайте цукор і ще раз ретельно перемішайте.
В яєчну масу влийте суміш молока і масла, з допомогою міксера перемішайте інгредієнти. Борошно просіяти, змішати її з розпушувачем і додайте до рідких компонентів. Ретельно перемішайте вміст миски.
Яблука помийте, очистіть від шкірки і видаліть серцевину з насінням. Наріжте м’якоть невеликими кубиками або часточками. Додайте яблука в тісто і перемішайте його ще раз.
Форму мультиварки змастіть вершковим маслом, викладіть в неї тісто для шарлотки, розрівняйте його лопаткою. Закрийте кришку мультиварки. Встановіть програму «Випічка» на 60 хвилин. Після сигналу мультиварки, залиште шарлотку під кришкою на 15 хвилин, потім вийміть пиріг з чаші, посипте його цукровою пудрою і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Бісквітна шарлотка Шарлотка в мультиварці Шарлотка з яблуками Шарлотка з яблуками класична