Ні для кого не секрет, що випічка в мультиварці виходить дуже пишною. Щоб приготувати смачну шарлотку в мультиварці на молоці, потрібно пам’ятати про те, що всі інгредієнти повинні бути приблизно однієї температури.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1,5 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Яблука – 1 шт.
  • Сіль – 0,2 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 7 гр.
  • Цукрова пудра – для посипання
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

Готувати шарлотку на молоці в мультиварці легко! Молоко влийте в каструлю і підігрійте його до кімнатної температури на повільному вогні або в мікрохвильовій печі. Додайте до нього соняшникова олія, перемішайте.

розбийте Яйця в миску, додайте в неї сіль і збийте їх міксером до однорідної консистенції. Потім додайте цукор і ще раз ретельно перемішайте.

В яєчну масу влийте суміш молока і масла, з допомогою міксера перемішайте інгредієнти. Борошно просіяти, змішати її з розпушувачем і додайте до рідких компонентів. Ретельно перемішайте вміст миски.

Яблука помийте, очистіть від шкірки і видаліть серцевину з насінням. Наріжте м’якоть невеликими кубиками або часточками. Додайте яблука в тісто і перемішайте його ще раз.

Форму мультиварки змастіть вершковим маслом, викладіть в неї тісто для шарлотки, розрівняйте його лопаткою. Закрийте кришку мультиварки. Встановіть програму «Випічка» на 60 хвилин. Після сигналу мультиварки, залиште шарлотку під кришкою на 15 хвилин, потім вийміть пиріг з чаші, посипте його цукровою пудрою і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Бісквітна шарлотка Шарлотка в мультиварці Шарлотка з яблуками Шарлотка з яблуками класична