Шоколадна шарлотка з грушами в духовці – це краще ласощі до чаю. А трохи какао-порошку у тесті додасть їй особливу родзинку. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Борошно – 100 – 150 гр.
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Груша – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати шоколадну шарлотку з грушами в духовці? У глибоку миску розбиваємо яйця, засипаємо їх цукром і збиваємо до густого стану міксером. Додаємо какао і перемішуємо.

Додаємо до яєць борошно і розпушувач, ретельно перемішуємо тісто.

Груші миємо й розрізаємо тонкими часточками.

Додаємо груші в тісто, перемішуємо.

Форму для випікання змішуємо рослинним маслом. Вливаємо в неї тісто і розрівнюємо його рівним шаром. Йдіть форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо шарлотку близько 40 хв.

Приємного апетиту!

Бісквітна шарлотка ПП шарлотка Шарлотка Шарлотка без яблок Шарлотка з грушами