Шаурма – це приголомшливе блюдо з лаваша з апетитною начинкою з ніжною курки і капусти. Її просто приготувати вдома або ж на пікніку. Соковите, ситне і смачне блюдо прикрасить будь-яке свято і підійде для перекушування під час обідньої перерви! Просто смакота!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Сир – 100 гр.
- Лаваш – 200 гр.
- Капуста білокачанна – 400 гр.
- Помідори черрі – 240 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Аджика – 100 гр.
- Приправа для курки – за смаком
- Сметана – 200 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Для того щоб приготувати шаурму в лаваші з куркою і капустою в домашніх умовах, куряче філе приправляємо спеціями для курки і сіллю. Заливаємо рослинним масло, перемішуємо і залишаємо маринуватися на 60 хв.
Потім виймаємо курку і нарізаємо його невеликими шматочками. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого рум’янцю.
Змішуємо в окремій мисці аджику, сметану і майонез.
Огірок ріжемо тонкими смужками.
Помідори черрі ріжемо на 4 частини.
А капусту дрібно шаткуємо.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
Тепер промазуємо лаваш соусом з аджики, майонезу та сметани. Відступаємо від краю кілька сантиметрів і викладаємо шматочки курки, потім огірок, помідори і сир. Зверху кладемо ще трохи соусу. Підверніть краю, і звертаємо в рулет.
Також готуємо залишилися листи лаваша. Обсмажуємо їх на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і сиром Рулет з лаваша з куркою, огірком і сиром Шаурма Шаурма з куркою в лаваші