Смачна, соковита і ароматна шаурма в домашніх умовах в лаваші і без майонезу стане апетитною закускою для всієї родини. Готувати її дуже просто, а з тарілок блюдо зникає миттєво! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Грецький йогурт – 50 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 30 гр.
  • Капуста білокачанна – 80 гр.
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування шаурми з куркою в лаваші без майонезу? Для соусу потрібно подрібнити часник. Це можна зробити пресом або звичайним ножем.

Кріп миємо й подрібнюємо.

Змішуємо грецький йогурт, кріп, часник, сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком.

Куряче філе ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинним маслом. Солимо і приправляємо чорним і червоним меленим перцем.

Овочі промиваємо. Дрібно шаткуємо капусту.

Огірок ріжемо досить тонкими смужками.

А помідори наріжемо квадратами невеликого розміру.

Лаваш розрізаємо на 3 частини. Добре змащуємо їх соусом з йогурту і зелені. Викладаємо начинку, відступивши від краю приблизно 10 див Відразу кладемо капусту, потім курку, огірок і помідор. Звертаємо лаваші в рулет і обсмажуємо на рослинному маслі.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші