Домашня шаурма – це ситне, соковите, а головне безпечне блюдо! Прекрасна закуска для святкового столу і звичайного сімейного меню. Побалуйте рідних їх улюбленим блюдом!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Курка – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 80 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Лимонний сік – 0.5 ч. л.
  • Кефір – 1 ст. л.
  • Кріп – за смаком
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати шаурму в лаваші з куркою, капустою і корейською морквою в домашніх умовах? Курку ріжемо невеликими шматочками і смажимо на розігрітій рослинній олії. Приблизно 7-10 хв. до золотистого кольору.

Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо.

Огірок ріжемо тонкими смужками.

Кріп кришимо ножем.

Додаємо його в сметану, змішуємо з майонезом, кефіром і лимонним соком.

Часник видавлюємо через прес і додаємо в соус.

Тепер змащуємо лист лаваша приготованим соусом.

Відступаємо кілька сантиметрів від краю, так щоб зручно було загорнути лаваш і викладаємо курку, потім капусту, корейську моркву і огірок.

Зверху кладемо ще трохи соусу і звертаємо лаваш, підгинаючи краю.

Робимо ще одну таку шаурму і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші