Домашня шаурма – це ситне, соковите, а головне безпечне блюдо! Прекрасна закуска для святкового столу і звичайного сімейного меню. Побалуйте рідних їх улюбленим блюдом!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Курка – 300 гр.
- Капуста білокачанна – 80 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Огірки – 1 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Лимонний сік – 0.5 ч. л.
- Кефір – 1 ст. л.
- Кріп – за смаком
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати шаурму в лаваші з куркою, капустою і корейською морквою в домашніх умовах? Курку ріжемо невеликими шматочками і смажимо на розігрітій рослинній олії. Приблизно 7-10 хв. до золотистого кольору.
Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо.
Огірок ріжемо тонкими смужками.
Кріп кришимо ножем.
Додаємо його в сметану, змішуємо з майонезом, кефіром і лимонним соком.
Часник видавлюємо через прес і додаємо в соус.
Тепер змащуємо лист лаваша приготованим соусом.
Відступаємо кілька сантиметрів від краю, так щоб зручно було загорнути лаваш і викладаємо курку, потім капусту, корейську моркву і огірок.
Зверху кладемо ще трохи соусу і звертаємо лаваш, підгинаючи краю.
Робимо ще одну таку шаурму і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші