Шаурма в сирному лаваші виходить особливо приголомшливою. Соковита, ніжна курка і соковиті, корисні овочі добре доповнюють один одного. А соус і прянощі можна додавати на свій розсуд, щоб добитися ідеального смаку!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш сирний – 1 шт.
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Курка – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Соус часниковий – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Рукола – 50 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Готувати шаурму в сирному лаваші з куркою просто! Капусту дрібно шаткуємо ножем.
Курку ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Заправляємо томатною пастою і приправляємо чорним меленим перцем і сіллю.
Помідор дрібно ріжемо квадратиками.
Огірок нарізаємо смужками невеликої товщини.
Змащуємо сирний лаваш часниковим соусом. Викладаємо капусту, курячі шматочки в томатну пасту, помідори, огірки та листя руколи. Звертаємо лаваш конвертом і обсмажуємо на рослинному маслі 10 хв.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і сиром Шаурма Шаурма з куркою в лаваші