Апетитна шаурма з ароматною копченою куркою і морквою по-корейськи – найкраща закуска для швидкого і ситного перекусу. Її просто приготувати і зручно брати з собою. Оцініть її приголомшливий смак самі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Копчена курка – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – 50 гр.
- Сметана – 50 гр.
- Кетчуп – 50 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – 30 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт шаурми з копченою куркою і корейською морквою в домашніх умовах досить простий! Для початку промиємо всі овочі тепой водою. Капусту потрібно досить дрібно нашаткувати.
Огірок ріжемо тонкою соломкою.
А помідор нарізаємо кубиками невеликого розміру.
Також ніжно дрібно порізати і копчену курку.
Часник пропускаємо через прес, а зелень подрібнюємо ножем.
Змішуємо в мисці сметану, майонез, кетчуп, часник і зелень.
Заправити соус сіллю і чорним меленим перцем.
Беремо лаваш і ріжемо кожен аркуш на 3 частини. Змащуємо з соусом.
І починаємо викладати начинку. Від краю потрібно відступити приблизно 10 см, щоб було легко скрутити лаваш. Викладаємо капусту, корейську моркву, копчену курку, огірок і помідор.
Звертаємо лаваш в рулет.
Таким чином готуємо всі частини лаваша. Розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і обсмажуємо шаурму 10-15 хв. до бажаного рум’янцю.
Приємного апетиту!!
Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з куркою Рулет з лаваша з куркою і корейською морквою Шаурма