Смачна, соковита і ароматна шаурма в домашніх умовах в лаваші і без майонезу стане апетитною закускою для всієї родини. Готувати її дуже просто, а з тарілок блюдо зникає миттєво! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 1 шт.
- Грецький йогурт – 50 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 30 гр.
- Капуста білокачанна – 80 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування шаурми з куркою в лаваші без майонезу? Для соусу потрібно подрібнити часник. Це можна зробити пресом або звичайним ножем.
Кріп миємо й подрібнюємо.
Змішуємо грецький йогурт, кріп, часник, сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком.
Куряче філе ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинним маслом. Солимо і приправляємо чорним і червоним меленим перцем.
Овочі промиваємо. Дрібно шаткуємо капусту.
Огірок ріжемо досить тонкими смужками.
А помідори наріжемо квадратами невеликого розміру.
Лаваш розрізаємо на 3 частини. Добре змащуємо їх соусом з йогурту і зелені. Викладаємо начинку, відступивши від краю приблизно 10 див Відразу кладемо капусту, потім курку, огірок і помідор. Звертаємо лаваші в рулет і обсмажуємо на рослинному маслі.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші