Навіть заморожений щавель надає наваристого супу приємну кислинку і свіжість. Приготувати щі зовсім не складно, а також процес не займе у вас багато часу. Страва ідеально підходить для сімейного обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі ніжки – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Щавель – 300 гр.
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати борщ із замороженого щавлю. Курячі гомілки промиваємо, кладемо в підсолену воду і варимо до готовності.

Акуратно дістаємо гомілки і залишаємо їх остигати.

Після цього м’яса відокремлюємо від кісток і дрібно нарізаємо.

Порізане м’ясо кладемо назад в бульйон.

Окремо подрібнюємо цибулю і моркву.

Обсмажуємо до прозорості і додаємо в каструлю. Варимо на середньому вогні.

Дістаємо щавель і даємо йому трохи розморозитися природним шляхом.

Дрібно нарізаємо очищений картопля.

Кладемо в каструлю і варимо 20-30 хвилин.

Потім додаємо щавель.

регулюємо За смаком сіль і перець.

Варимо суп ще 5-10 хвилин на слабкому вогні. В кінці готування додаємо подрібнену зелень. Знімаємо з плити і можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні