Навіть заморожений щавель надає наваристого супу приємну кислинку і свіжість. Приготувати щі зовсім не складно, а також процес не займе у вас багато часу. Страва ідеально підходить для сімейного обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі ніжки – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Щавель – 300 гр.
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати борщ із замороженого щавлю. Курячі гомілки промиваємо, кладемо в підсолену воду і варимо до готовності.
Акуратно дістаємо гомілки і залишаємо їх остигати.
Після цього м’яса відокремлюємо від кісток і дрібно нарізаємо.
Порізане м’ясо кладемо назад в бульйон.
Окремо подрібнюємо цибулю і моркву.
Обсмажуємо до прозорості і додаємо в каструлю. Варимо на середньому вогні.
Дістаємо щавель і даємо йому трохи розморозитися природним шляхом.
Дрібно нарізаємо очищений картопля.
Кладемо в каструлю і варимо 20-30 хвилин.
Потім додаємо щавель.
регулюємо За смаком сіль і перець.
Варимо суп ще 5-10 хвилин на слабкому вогні. В кінці готування додаємо подрібнену зелень. Знімаємо з плити і можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні