Всім відомо, що гарбуз багата вітамінами і мікроелементами, тому її необхідно включати в свій раціон. З неї можна робити не тільки овочеве рагу і супи, але корисні і смачні десерти.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Гарбуз – 300 гр.
- Мед – 2 ст. л.
- Кориця – 0,25 ч. л.
- Фундук – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати шматочки гарбуза з медом, запечені в духовці легко! Гарбуз очистіть від шкірки і наріжте скибочками по 0,5 см завтовшки.
Мед окремо змішайте з корицею.
Шматочки гарбуза змастіть сумішшю меду і кориці.
Застеліть деко пергаментом, викладіть на нього гарбуз.
Запікайте гарбуз у духовці при 190 градусах 15-20 хвилин. Подавайте запечену гарбуз з подрібненим фундуком.
Смачного!