Приголомшливо смачний десерт з гарбуза, запеченої в духовці. Ароматне і дуже корисне ласощі. Солодкий десерт точно сподобатися всім домочадцям!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 1 кг
- Цукор-пісок – 500 гр.
- Ванілін – 1 гр.
- Вода – 50 – 80 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати шматочки гарбуза з шкіркою з цукром в духовці. Гарбуз промиваємо водою і ріжемо на шматочки середнього розміру.
Цукровий пісок змішуємо з ваніліном.
Викладаємо гарбуз у форму для запікання. На дно форми виливаємо 50 мл. води, щоб гарбуз не прилипла під час готування.
Розігріваємо духовку до 230 градусів і відправляємо гарбуз запікатися на 30-40 хв. Час готування залежить від розміру гарбуза. Вона повинна вийде досить м’якою. Якщо вода википить, підливаємо ще 20-30мл.
Готову гарбуз посипаємо цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Гарбуз запечений в духовці Гарбуз шматочками в цукрі запечена в духовці Гарбуз шматочками з шкіркою запечена в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці