Приголомшливо смачний десерт з гарбуза, запеченої в духовці. Ароматне і дуже корисне ласощі. Солодкий десерт точно сподобатися всім домочадцям!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 1 кг
  • Цукор-пісок – 500 гр.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Вода – 50 – 80 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати шматочки гарбуза з шкіркою з цукром в духовці. Гарбуз промиваємо водою і ріжемо на шматочки середнього розміру.

Цукровий пісок змішуємо з ваніліном.

Викладаємо гарбуз у форму для запікання. На дно форми виливаємо 50 мл. води, щоб гарбуз не прилипла під час готування.

Розігріваємо духовку до 230 градусів і відправляємо гарбуз запікатися на 30-40 хв. Час готування залежить від розміру гарбуза. Вона повинна вийде досить м’якою. Якщо вода википить, підливаємо ще 20-30мл.

Готову гарбуз посипаємо цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз шматочками в цукрі запечена в духовці Гарбуз шматочками з шкіркою запечена в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці