З гарбуза виходять просто чудові десерти. Дуже смачно приготувати її з яблуками і медом в духовці. Запечені продукти виходять м’якими, соковитими і солодкими. Відмінне ласощі для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 500 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Мед – 2 ст. л.
- Кориця – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати шматочки гарбуза з яблуками без цукру в духовці? Гарбуз очищаємо від шкірки, розрізаємо на половинки і видаляємо насіння. Потім ріжемо гарбуз на шматочки приблизно 1 на 1 див.
Яблуко промиваємо, видаляємо серцевину і насіння і ріжемо часточками.
Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо гарбуз і яблука.
Зверху промазуємо їх медом і посипаємо корицею. Випікаємо гарбуз з яблуками в духовці, розігрітій до 180 градусів 20 хв
Готову гарбуз подаємо до столу теплим.
Приємного апетиту!
Гарбуз з яблуками шматочками запечена в духовці Гарбуз запечений в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці