З гарбуза виходять просто чудові десерти. Дуже смачно приготувати її з яблуками і медом в духовці. Запечені продукти виходять м’якими, соковитими і солодкими. Відмінне ласощі для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 500 гр.
  • Яблука – 2 шт.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати шматочки гарбуза з яблуками без цукру в духовці? Гарбуз очищаємо від шкірки, розрізаємо на половинки і видаляємо насіння. Потім ріжемо гарбуз на шматочки приблизно 1 на 1 див.

Яблуко промиваємо, видаляємо серцевину і насіння і ріжемо часточками.

Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо гарбуз і яблука.

Зверху промазуємо їх медом і посипаємо корицею. Випікаємо гарбуз з яблуками в духовці, розігрітій до 180 градусів 20 хв

Готову гарбуз подаємо до столу теплим.

Приємного апетиту!

Гарбуз з яблуками шматочками запечена в духовці Гарбуз запечений в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці