Корейка, запечена в духовці, ароматне і смачне блюдо, яке можна подати на святковий стіл. Так як шийна частина досить дієтичне і свиняче м’ясо нежирне, то доведеться потрудитися, щоб воно не було сухим.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свинина – 1,6 кг
- Паприка – 1 ч. л.
- Базилік сушений – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Гвоздика – 10 – 12 бутонів
- Часник – 5 – 6 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт шматки свинячої шиї, запеченого в рукаві в духовці гранично простий! Підготуйте інгредієнти за списком. М’ясо помийте і обсушіть.
Зубчики часнику очистіть і наріжте пластинками. Паприку, сіль і базилік змішайте з рослинним маслом.
На шматку м’яса з боку, вільної від жиру, зробіть надрізи ножем. В прорізі вставте часник.
Переверніть шматок м’яса жирної частиною вгору, зробіть на ньому надрізи хрест на хрест. Натріть свинину сумішшю спецій і масла. В прорізі вставте бутони сухої гвоздики.
Помістіть м’ясо в рукав, закріпіть краю і помістіть в розігріту до 190 градусів духовку. Запікайте м’ясо 50-60 хвилин. Потім розріжте пакет і дайте м’ясу підрум’янитися 15-20 хвилин. Блюдо трохи остудіть і подавайте на стіл.
Смачного!