Ароматна і насичена за смаком свинина виходить при обжарке шматочками з додаванням цибулі. Порадуйте домашніх апетитною хрусткою частуванням. Можна подавати з гарніром до обіду або вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Оцет столовий 9% – 10 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати шматочками свинину з цибулею на сковороді. Розморожуємо шматок свинини, промиваємо його й обсушуємо.

Далі м’ясо нарізаємо на шматки середнього розміру.

Нагріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Сюди ж занурюємо шматочки свинини, посипаємо їх сіллю і спеціями за смаком.

В цей час очищаємо від лушпиння цибулину. Ріжемо продукт тонкими півкільцями.

У невеликій тарілці з’єднуємо кип’ячену воду і оцет. Опускаємо сюди цибулю. Кілька хвилин маринуємо продукт.

Цим часом обсмажуємо м’ясо до яскравого рум’янцю.

Меншу частину маринованої цибулі залишаємо для подачі, а більшу відправляємо в сковороду.

Розмішуємо вміст сковороди і обсмажуємо до готовності лука.

Розкладаємо рум’яне м’ясо по тарілках, доповнюємо маринованою цибулею і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Страви з свинини