На сковороді свинина готується дуже швидко, особливо якщо нарізати її шматочками. Щоб зробити м’ясо більш соковитим і ароматним, попередньо замаринуйте його на 10-15 хвилин.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для м’яса – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування свинини маленькими шматочками на сковороді. Свинину промийте, обсушіть і наріжте маленькими шматочками.

Перекладіть м’ясо в миску, посоліть його, додайте сухі спеції, перемішайте руками і залиште на 15-20 хвилин.

Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями.

На сковороді прогрійте рослинне масло і викладіть м’ясо.

Коли м’ясо злегка підрум’яниться і посвітлішає, додайте цибулю і продовжуйте готувати м’ясо на повільному вогні разом з цибулею 20-30 хвилин.

Подавайте свинину в гарячому вигляді. На гарнір, наприклад, можна відварити макарони.

Смачного!

Страви з свинини