М’ясо з картоплею, запечене в духовці, вирішить питання з ситною вечерею для всієї родини. У фользі продукти рівномірно пропікаються і просочуються ароматами спеціями. Крім того, такий спосіб приготування вирішує питання з миттям жирного посуду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Картопля – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сметана – 6 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для свинини – за смаком
  • Олія соняшникова – 3 ч. л.

Процес приготування:

Готувати ксок свинини з картоплею, запечений у фользі в духовці просто! Свинину можна готувати одним шматком або розділити на порції. М’ясо злегка відбийте молотком, посоліть і приправте.

Картоплю почистіть, помийте і наріжте тонкими кружечками.

Ріпчасту цибулю також наріжте кільцями.

Фольгу розкладіть на столі в два шари, змастіть її рослинним маслом і викладіть кільця цибулі.

На цибулю покладіть свинину, змастіть її майонезом, потім викладіть картоплю, посоліть його і змастіть сметаною.

Краї фольги зберіть в центрі і скріпіть їх. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Після цього розгорніть фольгу і готуйте ще 15-20 хвилин.

Запечену свинину з картоплею подавайте в гарячому вигляді.

Смачного!

Страви з свинини