М’ясо з картоплею, запечене в духовці, вирішить питання з ситною вечерею для всієї родини. У фользі продукти рівномірно пропікаються і просочуються ароматами спеціями. Крім того, такий спосіб приготування вирішує питання з миттям жирного посуду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Картопля – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сметана – 6 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для свинини – за смаком
- Олія соняшникова – 3 ч. л.
Процес приготування:
Готувати ксок свинини з картоплею, запечений у фользі в духовці просто! Свинину можна готувати одним шматком або розділити на порції. М’ясо злегка відбийте молотком, посоліть і приправте.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте тонкими кружечками.
Ріпчасту цибулю також наріжте кільцями.
Фольгу розкладіть на столі в два шари, змастіть її рослинним маслом і викладіть кільця цибулі.
На цибулю покладіть свинину, змастіть її майонезом, потім викладіть картоплю, посоліть його і змастіть сметаною.
Краї фольги зберіть в центрі і скріпіть їх. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Після цього розгорніть фольгу і готуйте ще 15-20 хвилин.
Запечену свинину з картоплею подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!