Свинина, запечена у фользі в духовці, виходить м’якою, соковитою і ароматною. Таке м’ясо можна подавати в гарячому вигляді з гарніром на свій смак або робити з нього холодні закуски.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 1,5 кг
  • Часник – 10 зуб.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Прованські трави – за смаком

Процес приготування:

Рецепт цільного шматка свинини з часником в фользі в духовці простий у приготуванні! М’ясо ретельно промийте під проточною водою, потім висушіть його і зріжте плівки, прожилки і надлишки жиру.

Зубчики часнику очистіть від лушпиння і розріжте кожен на 3-4 частини.

Гострим ножем зробіть на шматку свинини глибокі надрізи, вкладіть в них часник.

Далі натріть м’ясо з усіх сторін сіллю і спеціями.

Свинину оберніть в декілька шарів фольги.

Помістіть згорток в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте м’ясо 1,5 години. потім збільшіть температуру до 220 градусів і розгорніть фольгу, готуйте ще 20-30 хвилин.

М’ясо виходить дуже смачним з апетитною золотистою скоринкою.

Приємного апетиту!

Страви з свинини