М’ясо – головний інгредієнт ситної вечері. Смачніше всього свиняча корейка, запечена у фользі. М’ясо виходить соковитим і смачним навіть в охолодженому вигляді.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свиняча корейка – 500 – 600 гр.
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 80 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 20 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування свинячої корейки шматком у фользі в духовці. Змішайте гірчицю, соєвий соус, рослинна олія, сіль і мелений перець.

Корейку помийте, очистіть від плівок і жилок, викладіть в миску і залийте маринадом. Маринуйте м’ясо мінімум 1,5 години в холодному місці.

Викладіть м’ясо на фольгу, полийте зверху маринадом, що залишився.

загорніть Фольгу і покладіть згорток у термостійку форму.

Запікайте корейку при 220 градусах 40-50 хвилин, потім розгорніть фольгу і дайте м’ясу зарум’янитися 15-20 хвилин. М’ясо виходить смачним і ароматним, остудіть його і подавайте на стіл.

Смачного!

Страви з свинини