Свинина з цибулею і морквою – це чудова основна страва під будь-який гарнір. Посмажити м’ясо і овочі можна з ароматними спеціями або соусами за смаком. Ця зажарка вирішить питання з ситним обідом або вечерею на всю сім’ю.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати шматочками свинину з цибулею та морквою на сковороді? Візьміть необхідні продукти за списком. Якщо м’ясо заморожене, то його потрібно повністю розморозити.

Цибулю і моркву очистіть, помийте.

Цибулю наріжте півкільцями.

Моркву натріть на крупній тертці.

Свинину наріжте невеликими кубиками.

Сковороду прогрійте, влийте рослинне масло.

Спочатку обсмажте цибулю до прозорого кольору, потім додайте моркву і смажте ще 2-3 хвилини.

Потім додайте свинину, продовжуйте смажити до готовності м’яса.

наприкінці посоліть і приправте за смаком.

Подавайте смажену свинину шматочками з цибулею і морквою з гарніром за своїм смаком.

Приємного апетиту!

Страви з свинини