Шоколадна шарлотка з грушами в духовці – це краще ласощі до чаю. А трохи какао-порошку у тесті додасть їй особливу родзинку. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Какао-порошок – 30 гр.
- Борошно – 100 – 150 гр.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Груша – 2 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати шоколадну шарлотку з грушами в духовці? У глибоку миску розбиваємо яйця, засипаємо їх цукром і збиваємо до густого стану міксером. Додаємо какао і перемішуємо.
Додаємо до яєць борошно і розпушувач, ретельно перемішуємо тісто.
Груші миємо й розрізаємо тонкими часточками.
Додаємо груші в тісто, перемішуємо.
Форму для випікання змішуємо рослинним маслом. Вливаємо в неї тісто і розрівнюємо його рівним шаром. Йдіть форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо шарлотку близько 40 хв.
Приємного апетиту!
Бісквітна шарлотка ПП шарлотка Шарлотка Шарлотка без яблок Шарлотка з грушами