Настійно рекомендую приготувати шоколадний крем-чіз на основі вершків, яким можна прикрасити не тільки торт, але і будь-яку іншу випічку, а також використовувати його в якості прошарку десертів. Крем виходить з неймовірною повітряної і ніжною текстурою і надзвичайно насиченим шоколадним смаком.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вершки 33% – 200 гр.
- Сир сирний – 200 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Шоколад темний – 100 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати шоколадний крем-чіз на вершках для торта? Необхідну кількість вершків викладіть в глибоку ємність, а потім, скориставшись міксером, збийте до пишної і пухкої консистенції на невеликих обертах. До отриманої маси додайте необхідну кількість чорного або темного шоколаду.
Потім на водяній бані розтопіть масу до однорідної консистенції, періодично помішуючи столовою ложкою.
Отриману масу викладіть в чашу міксера і збийте до повітряної консистенції.
У відповідності зі своїми смаковими уподобаннями додайте необхідну кількість цукрової пудри. Кількість цукрової пудри регулюйте в залежності від того, який солодощі десерт хочете отримати. Після чого додайте сирний або вершковий сир.
Добре перемішайте міксером до однорідного стану.
Крем перекладіть в кондитерський мішок, а потім помістіть його в холодильник для стабілізації та охолодження приблизно на одну годину.
Після закінчення часу використовуйте готовий шоколадний крем-чіз за призначенням. В цей раз я використовувала шоколадний крем-чіз, щоб прикрасити улюблені капкейки.
Приємного апетиту!
Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем на вершках для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта