Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Шоколад білий – 225 гр.
  • Сир вершковий – 340 гр.
  • Масло вершкове – 170 гр.

Процес приготування:

Як приготувати крем-чіз на олії з білим шоколадом? Плитку шоколаду розламайте на дрібні шматочки і розтопіть на водяній бані.

Остудіть шоколад до кімнатної температури.

Вершковий сир кімнатної температури збийте міксером до однорідного стану.

Не припиняючи збивати сир додайте до нього білий шоколад, а потім розм’якшене вершкове масло.

Доведіть крем до однорідного стану.

Крем дуже податливий в роботі, виглядає і пахне чудово.

Приємного апетиту!

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта