Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Шоколад білий – 225 гр.
- Сир вершковий – 340 гр.
- Масло вершкове – 170 гр.
Процес приготування:
Як приготувати крем-чіз на олії з білим шоколадом? Плитку шоколаду розламайте на дрібні шматочки і розтопіть на водяній бані.
Остудіть шоколад до кімнатної температури.
Вершковий сир кімнатної температури збийте міксером до однорідного стану.
Не припиняючи збивати сир додайте до нього білий шоколад, а потім розм’якшене вершкове масло.
Доведіть крем до однорідного стану.
Крем дуже податливий в роботі, виглядає і пахне чудово.
Приємного апетиту!
Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта