Для того, щоб прикрасити або оригінально доповнити домашній торт можна приготувати ніжний шоколадний крем-чіз. Спробуйте простий рецепт з додаванням какао. Ви не витратите багато часу на приготування, а готове ласощі порадує своїм яскравим смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир сирний – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Какао-порошок – 70 гр.

Процес приготування:

Готувати шоколадний крем-чіз з какао для торта легко! На невеликі шматочки розрізаємо розм’якшене вершкове масло. Це необхідно для кращого розмішування продукту.

Далі відміряємо потрібну кількість сирного сиру. Можна його збити для більшої пишності. Для рецепту вибирайте максимально м’який і гладкий продукт.

Тепер з’єднуємо шматочки масла з сиром і цукровою пудрою.

Збиваємо до однорідної пухкої маси.

Поступово просіваємо до вмісту какао-порошок і продовжуємо збивати до повної готовності крему.

Домашній шоколадний крем-чіз готовий до використання. Обмазуйте їм поверхню торта або просочуйте коржі.

Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта з сирним сиром Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Шоколадний крем для бісквітного торта