Існує помилкова думка, що сметанний крем виходить рідким і непридатний для вирівнювання тортів. Я хочу розвіяти сумніви і поділитися з вами рецептом неймовірно ніжного густого крему на основі сметани, яким чудово вирівнюють торти, а також прикрашають будь-яку випічку і десерти з фруктів і ягід.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана 20% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 250 гр.

Процес приготування:

Як приготувати сметанний крем для вирівнювання торта? Перш за все візьміть необхідну кількість жирної сметани хорошої якості. Важливою умовою є те, що сметана повинна бути свіжа. Ємність застеліть чистим кухонним рушником, а потім вилийте в неї сметану.

Сметану розподіліть рівномірно по всій поверхні.

Вільними краями рушники закрийте сметану.

В глибоку ємність поставте мілке сито, а потім викладіть в нього рушник зі сметаною.

Вільні краю рушники добре складіть, а поверх них поставте блюдце. Зверху можна розташувати вантаж. В якості вантажу можна використати банку з водою. Отриману конструкцію помістіть в холодильник на ніч.

Потім викладіть отвешенную сметану в глибоку ємність. Додайте необхідну кількість цукрової пудри.

Ретельно перемішайте силіконової лопаткою до однорідної консистенції. Якщо бажаєте отримати більш пухкої консистенції крему, скористайтесь міксером. Готовий крем використовувати для вирівнювання тортів.

Приємного апетиту!

Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта