Який же смачний виходить шулюм із дикої качки. Його можна готувати на багатті на природі відразу після полювання. Але не обов’язково бути завзятим мисливцем, щоб насолодитися цим чудовим блюдом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Качка домашня – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
- Морква – 3 – 4 шт.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Болгарський перець солодкий – 3 шт.
- Картопля – 2 – 2.5 кг
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати шулюм із дикої качки на вогнищі? Дику качку необхідно обскубти і покласти у воду на півгодини для отмокания.
Наріжте м’ясо невеликими шматочками.
Помідори помийте і наріжте часточками.
З лука зніміть піну і дрібно наріжте. Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.
болгарський Перець очистіть від насіння і дрібно наріжте.
Дичину покладіть в казан і поставте на вогонь.
Додайте до м’яса цибулю, моркву і болгарський перець, тушкуйте під кришкою 15 хвилин.
Потім додайте помідори, перемішайте і продовжуйте гасити 60-80 хвилин.
Картоплю очистити і крупно наріжте.
Коли м’ясо добре протушкується, додати картоплю і залийте водою, посоліть і приправити страву за смаком.
Продовжуйте тушкувати шулюм близько години, потім посипте рубаною зеленню і розливайте по тарілках.
Приємного апетиту!
Шулюм Шулюм в казані