Який же смачний виходить шулюм із дикої качки. Його можна готувати на багатті на природі відразу після полювання. Але не обов’язково бути завзятим мисливцем, щоб насолодитися цим чудовим блюдом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Качка домашня – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
  • Морква – 3 – 4 шт.
  • Помідори свіжі – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 3 шт.
  • Картопля – 2 – 2.5 кг
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати шулюм із дикої качки на вогнищі? Дику качку необхідно обскубти і покласти у воду на півгодини для отмокания.

Наріжте м’ясо невеликими шматочками.

Помідори помийте і наріжте часточками.

З лука зніміть піну і дрібно наріжте. Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.

болгарський Перець очистіть від насіння і дрібно наріжте.

Дичину покладіть в казан і поставте на вогонь.

Додайте до м’яса цибулю, моркву і болгарський перець, тушкуйте під кришкою 15 хвилин.

Потім додайте помідори, перемішайте і продовжуйте гасити 60-80 хвилин.

Картоплю очистити і крупно наріжте.

Коли м’ясо добре протушкується, додати картоплю і залийте водою, посоліть і приправити страву за смаком.

Продовжуйте тушкувати шулюм близько години, потім посипте рубаною зеленню і розливайте по тарілках.

Приємного апетиту!

Шулюм Шулюм в казані