Східна кухня подарувала нам безліч смачних рецептів. Наприклад, таке похідне страву як шулюм, можна готувати в домашніх умовах. У вас вийде густий, ароматний суп на обід або рагу на вечерю.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Баранина (жирна) – 1 кг
  • Картопля – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Кріп – 0,5 пучків
  • Петрушка – 0,5 пучків
  • Суміш перців – за смаком
  • Вода – 3 – 4 л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати шулюм з баранини класичний просто! Зріжте жирну прошарок з баранини, наріжте її і розтопіть в казані. Потім викладіть туди баранину. Обсмажте м’ясо до золотистої скоринки, далі додайте суміш перців.

Цибулю і моркву очистіть і дрібно наріжте. Додайте овочі в казан до м’яса.

В казан влийте воду, щоб вміст сховалося, але не потонуло в рідині. З цього моменту буде відраховуватися час варіння близько 3 годин.

Картопля очистіть і наріжте кубиками. За півгодини до кінця варіння додайте картоплю в суп.

В кінці додайте рубану зелень, дайте супу настоятися під кришкою 10-15 хвилин, потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Шулюм Шулюм в казані Шулюм з баранини Шулюм класичний