Рубані котлети з курячого філе і кабачків – відмінний варіант для літнього меню. Їх можна подавати гарячими з гарніром з каші, макаронів або картоплі, а також з охолоджених котлет робити ситні бутерброди в дорогу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування рубаних курячих котлет з кабачком? Куряче м’ясо помийте, дрібно наріжте.

Кабачок вимити, натерти на крупній тертці і відіжміть його від соку.

Змішайте в мисці м’ясо, кабачок, сметану, крохмаль і яйця, посоліть і приправте за смаком.

Розігрійте сковороду, влийте соняшникову олію, столовою ложкою викладайте на неї фарш, формуючи невеликі котлети. Смажте з одного боку 3-4 хвилини, потім переверніть на іншу сторону і також обсмажте котлети до рум’яної скоринки. Рубані котлети з курки і кабачків готові, можна подавати їх на стіл.

Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді швидко і смачно Котлети з курячої грудки Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Курячі котлети з кабачком Курячі котлети з крохмалем Страви з кабачків на сковороді