Свіжовичавлений сік – відмінний початок дня! Смачний, ароматний, яскравий і такий корисний, він чудово втамовує спрагу, додасть вам бадьорості і зарядить енергією на цілий день. Сік з гарбуза і яблука містить величезну кількість вітамінів і мікроелементів, які вміщаються в одному стакані! Ніжний по консистенції, без додавання цукру, з невеликою кількістю м’якоті, він буде відмінним варіантом напою, з якого почнеться ваш день!


Інгредієнти: на 0.25 л.

  • Гарбуз – 300 гр.
  • Яблука – 1 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати сік з гарбуза і яблук в соковижималці? Для свіжовичавленого соку краще всього використовувати соковиту солодку гарбуза мускатного сорту. Промиваємо під проточною водою, відрізаємо необхідну кількість, чистимо від шкірки і насіння. Нарізаємо гарбуз невеликими шматочками, щоб вони помістилися в отвір соковижималки.

Яблуко промиваємо в проточній воді, обсушуємо рушником і розрізаємо навпіл. Видаляємо плодоніжки і серцевину, розрізаємо яблуко на 4 частини.

Гарбуз та яблуко пропускаємо через соковижималку. За бажанням готовий сік можна процідити через сито.

Свіжовичавлений сік перелити в стакан і ласуємо смачним і корисним напоєм. Приємного апетиту!

Гарбузовий сік у домашніх умовах Гарбузово-яблучний сік Яблучний сік на зиму Яблучний сік через соковижималку