Смачні і ароматні стейки з індички підійдуть для обіду і вечері на кожен день і не тільки. Індичка не тільки апетитно виглядають, але і добре засвоюється організмом. Ми підібрали 8 рецептів для приготування соковитих і смачних стейків.

Смачний і соковитий стейк з індички на кістці можна приготувати в фользі в духовці. М’ясо нудиться у власному соку зі спеціями, завдяки чому виходить м’яким і ароматним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Індичка – 1 кг
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Часник – 4 зуб.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування смачного і соковитого стейку з індички у фользі? М’ясо індички на кістки розділіть на кілька частин. У м’ясі зробіть суцільні надрізи.

У мисці змішайте оливкова олія, соєвий соус, спеції і подрібнений часник. Отриманим маринадом залийте м’ясо і залиште маринуватися на годину.

Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте в довільному порядку, моркву натріть на тертці. Розстеліть фольгу у кілька шарів. Викладіть на неї подрібнені овочі, зверху покладіть м’ясо.

Загорніть м’ясо і овочі в фольгу. Запікайте блюдо в духовці при 190 градусах 60 хвилин.

Потім розгорніть фольгу і дайте підрум’янитися м’яса в духовці ще 15-20 хвилин. Стейки подавайте в гарячому вигляді з гарніром за смаком.

Приємного апетиту!

Стейки з індички