Стейки з індички мають багато шанувальників. Вони смачні і готуються швидко і просто, особливо на сковороді. Таке м’ясо підійде навіть для святкового столу.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Гомілку індички – 2 шт.
  • Мед – 50 мл
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 100 – 150 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати стейк з гомілки індички на сковороді, стейки промийте і просушіть.

М’ясо перекладіть в миску, залийте його соєвим соусом і посипте спеціями, перемішайте.

Також додайте мед, гірчицю і лимонний сік. Залиште м’ясо маринуватися на 2-3 години.

Потім стейки відіжміть від маринаду і викладіть на розігріту сковороду. Смажте на сильному вогні 2-3 хвилини з кожного боку.

Після цього на сковороду влийте гарячу воду і залишився маринад. Також додайте часник.

Продовжуйте готувати стейки під кришкою на слабкому вогні 20-25 хвилин. За цей час переверніть м’ясо кілька разів. М’ясо виходить піджареною зовні і соковитим всередині, подавайте його зі свіжою зеленню і овочами.

Смачного!

Стейки з індички