Що може бути краще для легкого удина, ніж ніжне і корисне м’ясо індички. Маринад із соєвого соусу робить м’ясо в міру солоним і ароматним, не перебиваючи натурального смаку.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Індичка – 500 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Гірчиця – 20 мл
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Як приготувати стейки з індички в соєвому соусі? Приготуйте маринад. У мисці змішайте соєвий соус, гірчицю, сіль і спеції.

Філе індички вимити, обсушити паперовими рушниками, нарізати на стейки товщиною 2-3 сантиметри.

Опустіть м’ясо в маринад, перемішайте і залиште на півгодини.

Перед тим, як смажити м’ясо, промокніть його від зайвої вологи паперовими рушниками.

На сковороду влийте рослинне масло і викладіть стейки. Смажте на сильному вогні 1-2 хвилини з кожного боку.

Потім зменшіть вогонь і готуйте м’ясо ще по 3-4 хвилини з кожного боку.

Після цього вимкніть вогонь, накрийте сковороду кришкою і залиште м’ясо на 10-15 хвилин.

Стейки виходять апетитними на вигляд і соковитим всередині.

Приємного апетиту!

Стейки з індички