Приготувати прекрасний обід, який сподобається всій сім’ї, дуже просто. Особливо в розпал грибного сезону. Смажена картопля з маслюками на сковороді – страва проста, але дуже смачні. Ароматна картопля з грибами точно стане улюбленою стравою ваших домочадців.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Маслюки свіжі – 150 гр.
- Картопля – 600 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати смажену картоплю з маслюками на сковороді. Підготувати маслюки для приготування смаженої картоплі з маслюками.
Гриби промити під холодною водою, очистити від забруднень. Нарізати маслюки на невеликі шматочки.
Маслюки відварити в підсоленій воді до напівготовності (приблизно 10 хвилин).
Потім злити з грибів воду, перекласти маслюки на сковороду і обсмажити їх на олії на середньому вогні.
Картоплю помити, очистити і нарізати соломкою.
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Обсмажити картоплю і цибулю на окремій сковороді до готовності.
Додати до картоплі смажені гриби.
Все ретельно перемішати і посолити за смаком. Подавати смажену картоплю з маслюками на сковороді порційно в гарячому вигляді. Це дуже смачно і ароматно!
Картопля Картопля з маслюками Смажена картопля Смажені маслюки Як приготувати маслюки - рецепти