Приготувати прекрасний обід, який сподобається всій сім’ї, дуже просто. Особливо в розпал грибного сезону. Смажена картопля з маслюками на сковороді – страва проста, але дуже смачні. Ароматна картопля з грибами точно стане улюбленою стравою ваших домочадців.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Маслюки свіжі – 150 гр.
  • Картопля – 600 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати смажену картоплю з маслюками на сковороді. Підготувати маслюки для приготування смаженої картоплі з маслюками.

Гриби промити під холодною водою, очистити від забруднень. Нарізати маслюки на невеликі шматочки.

Маслюки відварити в підсоленій воді до напівготовності (приблизно 10 хвилин).

Потім злити з грибів воду, перекласти маслюки на сковороду і обсмажити їх на олії на середньому вогні.

Картоплю помити, очистити і нарізати соломкою.

Цибулю очистити і дрібно нарізати. Обсмажити картоплю і цибулю на окремій сковороді до готовності.

Додати до картоплі смажені гриби.

Все ретельно перемішати і посолити за смаком. Подавати смажену картоплю з маслюками на сковороді порційно в гарячому вигляді. Це дуже смачно і ароматно!

Картопля Картопля з маслюками Смажена картопля Смажені маслюки Як приготувати маслюки - рецепти