Смажені кабачки – це чудова м’яка закуска, з смачною скоринкою. Вона стане відмінним додаток до різних гарнірів, а також м’яса. А подрібнений часник додасть страві особливий аромат!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати смажені кабачки в борошні з часником. Кабачки миємо й розрізаємо кружками, товщиною до 1 див.
Часник пропускаємо через прес.
Борошно змішуємо в чаші з сіллю і перцем. Обвалюємо кожен шматочок кабачка в борошні.
Смажимо кабачки на розігрітій олії, поки вони не зарум’яняться. Потім перевертаємо на інший бік. Коли кабачки будуть майже готові, натираємо кожну часточку часником і смажимо ще 2 хв.
Приємного апетиту!
Кабачки в клярі Кабачки в клярі з часником на сковороді Кабачки на вечерю Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок Смажені кабачки з часником Страви з кабачків Хрусткі кабачки