Оригінальна і по-справжньому літня закуска з смажених кабачків з томатами, сиром і часником проста і швидка у виконанні, не вимагає великої кількості продуктів і здатна подарувати небувале насолоду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сир Пармезан – 300 гр.
- Майонез – за смаком
- Часник – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати смажені кабачки з часником, помідорами і сиром? Молоді кабачки помити, обсушити і порізати кружальцями товщиною близько 1 см. Посипати сіллю, залишити постояти 10 хв
Твердий сир і 1-2 часточки часнику потерти на дрібній тертці, помиту і обсушену зелень дрібно порубати.
З’єднати часник, сир і зелень, додати майонез і ретельно перемішати. Головне не переборщити з майонезом, щоб надмірно не розрідити суміш.
На широкій сковороді розігріти рослинне масло без запаху. Обсмажити швидко шматочки кабачка з обох сторін в киплячому маслі.
Коли кабачки обсмажаться з двох сторін, їх потрібно зняти зі сковороди на паперовий рушник, який вбере зайвий жир.
Далі розкласти кружечки овоча по страві, зверху покласти по 1-2 ч. л. з гіркою сирно-часниковою начинки і зверху покласти по 1 скибочці свіжого помідора. Подавати, коли закуска злегка охолоне.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки з помідором, сиром і часником на сковороді Кабачки на сковороді з майонезом і часником Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків на сковороді