Оригінальна і по-справжньому літня закуска з смажених кабачків з томатами, сиром і часником проста і швидка у виконанні, не вимагає великої кількості продуктів і здатна подарувати небувале насолоду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 300 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Часник – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати смажені кабачки з часником, помідорами і сиром? Молоді кабачки помити, обсушити і порізати кружальцями товщиною близько 1 см. Посипати сіллю, залишити постояти 10 хв

Твердий сир і 1-2 часточки часнику потерти на дрібній тертці, помиту і обсушену зелень дрібно порубати.

З’єднати часник, сир і зелень, додати майонез і ретельно перемішати. Головне не переборщити з майонезом, щоб надмірно не розрідити суміш.

На широкій сковороді розігріти рослинне масло без запаху. Обсмажити швидко шматочки кабачка з обох сторін в киплячому маслі.

Коли кабачки обсмажаться з двох сторін, їх потрібно зняти зі сковороди на паперовий рушник, який вбере зайвий жир.

Далі розкласти кружечки овоча по страві, зверху покласти по 1-2 ч. л. з гіркою сирно-часниковою начинки і зверху покласти по 1 скибочці свіжого помідора. Подавати, коли закуска злегка охолоне.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки з помідором, сиром і часником на сковороді Кабачки на сковороді з майонезом і часником Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків на сковороді