Для цієї страви потрібно зварити заздалегідь перлову крупу. Смажені кабачки зі свинячим фаршем і перловкою вас приємно здивують своїм смаком і простотою виконання. Всі інгредієнти, як правило, уже є будинки.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Свинячий фарш – 180 гр.
  • Цибуля зелена – 2 шт.
  • Перлова крупа – 1 склянка
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати смажені кабачки з фаршем просто! Приготувати свинячий фарш з додаванням сала. Перлову крупу заздалегідь відварити в підсоленій воді.

Молодий кабачок порізати невеликими кубиками, цибулю також дрібно порізати.

Кабачок змішати з цибулею, смажити на середньому вогні близько 15 хв, щоб кабачок пустив свій сік. Далі викласти в сковороду фарш і смажити, поки він не посвітлішає.

Всипати в сковороду перловку, розмішати.

Покласти сметану, додати сіль і перець. Прикрити кришкою і готувати близько 10-15 хв. на слабкому вогні.

Перед подаванням страву присипати свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з фаршем на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків