Для цієї страви потрібно зварити заздалегідь перлову крупу. Смажені кабачки зі свинячим фаршем і перловкою вас приємно здивують своїм смаком і простотою виконання. Всі інгредієнти, як правило, уже є будинки.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Свинячий фарш – 180 гр.
- Цибуля зелена – 2 шт.
- Перлова крупа – 1 склянка
- Сметана – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати смажені кабачки з фаршем просто! Приготувати свинячий фарш з додаванням сала. Перлову крупу заздалегідь відварити в підсоленій воді.
Молодий кабачок порізати невеликими кубиками, цибулю також дрібно порізати.
Кабачок змішати з цибулею, смажити на середньому вогні близько 15 хв, щоб кабачок пустив свій сік. Далі викласти в сковороду фарш і смажити, поки він не посвітлішає.
Всипати в сковороду перловку, розмішати.
Покласти сметану, додати сіль і перець. Прикрити кришкою і готувати близько 10-15 хв. на слабкому вогні.
Перед подаванням страву присипати свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з фаршем на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків