В сезон кабачків просто неможливо відмовити собі та своїй родині в задоволенні поласувати смачними смаженими кабачками з майонезом і часником і помідорами. Це пікантна закуска або повноцінне блюдо готується дуже просто і швидко, тому ви завжди зможете знайти на неї час і сили.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Масло рослинне – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 6 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Яйце – 4 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт смажених кабачків з майонезом, часником і помідорами простий у приготуванні! Кабачки миємо, нарізаємо тонкими довгими скибочками. Солимо кабачки, залишаємо так на 15 хвилин.

Сир нарізаємо скибочками.

Помідори миємо, нарізаємо невеликими кубиками. Часник очищаємо і пропускаємо через прес.

В одній ємності збиваємо яйця трохи, в іншу ємність всипаємо борошно. Обвалюємо кабачки спочатку в борошно, потім – в яйці. На розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажити кабачки з двох сторін до м’якості.

На кожен готовий шматочок кабачка видавлюємо майонез, посилаємо часником і рубаною зеленню. Викладаємо шматочок сиру і кубики помідора.

Звертаємо скибочки кабачків з начинкою в рулетики, складаємо зверху зубочистками. Смажені кабачки з майонезом, часником і помідорами готові до подачі. Красиво і смачно!

Кабачки в клярі з борошном і яйцем Кабачки з сиром Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді з майонезом і часником Смажені кабачки Смажені кабачки з часником Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні