В сезон кабачків просто неможливо відмовити собі та своїй родині в задоволенні поласувати смачними смаженими кабачками з майонезом і часником і помідорами. Це пікантна закуска або повноцінне блюдо готується дуже просто і швидко, тому ви завжди зможете знайти на неї час і сили.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 3 шт.
- Сир – 200 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Масло рослинне – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 6 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Яйце – 4 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Часник – 2 головки
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Рецепт смажених кабачків з майонезом, часником і помідорами простий у приготуванні! Кабачки миємо, нарізаємо тонкими довгими скибочками. Солимо кабачки, залишаємо так на 15 хвилин.
Сир нарізаємо скибочками.
Помідори миємо, нарізаємо невеликими кубиками. Часник очищаємо і пропускаємо через прес.
В одній ємності збиваємо яйця трохи, в іншу ємність всипаємо борошно. Обвалюємо кабачки спочатку в борошно, потім – в яйці. На розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажити кабачки з двох сторін до м’якості.
На кожен готовий шматочок кабачка видавлюємо майонез, посилаємо часником і рубаною зеленню. Викладаємо шматочок сиру і кубики помідора.
Звертаємо скибочки кабачків з начинкою в рулетики, складаємо зверху зубочистками. Смажені кабачки з майонезом, часником і помідорами готові до подачі. Красиво і смачно!
Кабачки в клярі з борошном і яйцем Кабачки з сиром Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді з майонезом і часником Смажені кабачки Смажені кабачки з часником Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні